S'està carregant...
Inici efraim 2017-10-21T14:16:28+00:00

Em dic Efraim Bayarri i sóc programador web frelance a Barcelona .

Acumulo més de 10 anys d’experiència treballant per a diferents tipus d’empreses en la realització dels seus projectes web, també com a consultor d’Internet.

El servei que dono s’adapta tant a dissenyadors web sense coneixements de programació com estudis de disseny gràfic que no tenen, i que potser no els compensi, un programador en plantilla.

T’ofereixo respostes a les teves necessitats

Solucionar problemes

Si tiene alguna incidència amb un servei contractat

DESCRIU EL TEU PROBLEMA

Enviem un correu indicant el teu nom de client i el servei de la incidència. Adjunta tota la informació relacionada que creguis que és important. Quanta més informació tingui de principi, més ràpidament podré solucionar la incidència.

Pressupost

Demana informació sobre els meus serveis

QUE SERVEI NECESSITES

Enviem un correu indicant que nou servei necessites informació. Analitzaré l’estat actual de la teva pàgina i et proposaré solucions. També inclouré un pla d’acció juntament amb l’oferta de pressupost econòmic de la solució.

Inicia presència a Internet

Si encara no estàs present a la xarxa

VOLS INICIAR UN PROJECTE?

Enviem un correu i et presentaré un pla per iniciar la presència del teu negoci/idea a Internet. No tens perquè començar amb totes les opcions actives. Podem començar amb el bàsic i amb el temps afegirem nous serveis. Tot a mida.

Projectes recents que he completat per als meus clients

Estic aquí per ajudar al teu negoci a enlairar-se!

A Través d’Idees Creatives, Innovació i Pura Determinació