S'està carregant...
Services efraim 2017-08-21T23:54:26+00:00

OFEREIXO UNA VARIETAT DE SERVEIS CREATIUS PER ADAPTAR-ME A CADA NECESSITAT

hosting562x348

En la meva infraestructura disposo de servidors web i de correu que puc compartir amb tu. Darrera tecnologia amb discos SSD. També puc gestionar-l’allotjament amb un proveïdor extern. Sempre és més desitjable ser un client amb un nom i cognoms que simplement ser un número de client. Qualsevol dubte o problema el gestiones directament amb mi i no has de preocupar-te per demores innecessàries. Ofereixo espai en disc, base de dades, gestió de dominis, correus electrònics associats al teu domini, comptes de FTP, etc.

Hi milions de consumidors que no compren a la web, el per que d’això és simple: Por a ser robats . Aquestes persones han estat víctimes o han escoltat històries de robatoris de dades electròniques. Com un venedor del web, té la responsabilitat d’assegurar-se que ningú pugui tenir accés i ús indegut de la informació privada dels seus clients. Si va a emmagatzemar informació de targetes de crèdit en una base de dades en el seu lloc web perquè pugui carregar manualment més endavant, llavors és absolutament necessari un certificat HTTPS/SSL per protegir les dades de targetes de crèdit emmagatzemats en el seu servidor.

Si hi ha alguna cosa que oblidem de forma massa freqüent és realitzar manteniment a la nostra pàgina web ; segurament fem pocs manteniments en general; però la nostra pàgina web és el nostre aparador, i per tant ha d’estar sempre impecable.

Còpies de seguretat? Per què? Doncs per restaurar la teva pàgina en cas de necessitat; un programa de manteniment i actualització de còpies de seguretat integrals i periòdiques és la base de la tranquil·litat que la teva pàgina web estarà sempre en plena forma.

Aquesta tècnica és una de les més utilitzades en l’actualitat en el disseny i creació de pàgines web, permetent-nos fer que els nostres llocs web puguin adaptar-se a qualsevol dispositiu mòbil, portàtil o de sobretaula.

El mòbil és el principal dispositiu a través del qual els espanyols entren a Internet, amb un 88,3% d’usuaris , 5,9 punts més que el 2014, i supera per primera vegada a l’ordinador com a porta d’accés favorita, mentre que fa només un any estaven empatats.

tienda-online-562x348

Les dades referents al creixement del comerç en línia no presenten cap dubte de la conveniència de tenir la nostra presència a internet: El comerç electrònic a Europa arribarà els 191 mil milions d’èuros en vendes el 2017 . Un nou estudi de la consultora Forrester ha ressaltat que durant els propers 4 anys, Europa es consolidarà com el continent amb major volum de vendes efectuades a través d’internet . A part, l’estudi afegeix que dins d’aquestes positives previsions, Espanya ocuparà un lloc especial al capdavant dels països que més creixeran dins d’aquest sector.

Publicitat en Google Adwords per obtenir més visibilitat. Partint d’un estudi previ de paraules clau, tendències i geolocalització de públic objectiu, va optimitzar els teus anuncis perquè surtin al lloc adequat.

Quins són els objectius: ACONSEGUIR MÉS VENDES, MÉS CLIENTS, MÉS RESERVES. Aquesta és la consigna, fer publicitat coherent i lògica. Apostar per qualitat i no quantitat. Gestionar campanyes eficients que generin un ROI.

SEO (Posicionament en Cercadors).

Segueixo un procés de Consultoria de Posicionament SEO en motors de cerca perquè aconsegueixis visitants de qualitat que es tradueixin en conversions per al teu negoci. Faig un estudi sectorial per determinar una estratègia de continguts orientada al teu públic objectiu.

Moodle és una plataforma d’aprenentatge dissenyada per proporcionar-li a educadors, administradors i estudiants un sistema integrat únic, robust i segur per a crear ambients d’aprenentatge personalitzats. El teu pots descarregar el programa al teu propi servidor web, o demanar que et assisteixi.

Moodle està construït pel projecte Moodle, que està dirigit i coordinat per la Caserna General Moodle, una companyia Australiana de 30 desenvolupadors, que està suportada financerament per una xarxa mundial de prop de 60 companyies de servei Moodle Partners (socis Moodle).

Si no trobes exactament el que vols, Contáctame. Gràcies pel teu interès!

Les Eines Correctes. La Solució Correcta.

 • WordPress
 • PrestaShop
 • WooCommerce
 • osCommerce
 • Moodle

Les Eines Correctes. La Solució Correcta.

 • Google My Business
 • Google AdWords
 • Google Analytics
 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • TripAdvisor

Les Eines Correctes. La Solució Correcta.

 • HTML5
 • CSS3
 • BootStrap
 • PHP7
 • Javascript
 • MySQL

Estic aquí per ajudar al teu negoci a enlairar-se!

A Través d’Idees Creatives, Innovació i Pura Determinació